Ο Toquel βοηθάει εμπράκτως με... αράχνη τον Γιαννακόπουλο! (pic)

Ο Toquel βοηθάει εμπράκτως με... αράχνη τον Γιαννακόπουλο! (pic)

Ο δημοφιλής ράπερ Toquel παρακίνησε τους θαυμαστές του να «ακολουθήσουν» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Instagram, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του νέου λογαριασμού του τελευταίου.

Στήριξη από τον χώρο της μουσικής έλαβε ο «DPG» σε μια προσπάθεια να ανακτηθούν οι χαμένοι ακόλουθοι του γνωστού φαρμακοβιομηχάνου.

Ο Toquel έχει γνωρίσει τον Γιαννακόπουλο στο παρελθόν και δεν θα μπορούσε να μη του σταθεί. Για αυτόν τον λόγο, «σήκωσε» ιστορία στο Instagram και παρότρυνε τους θαυμαστές του να κάνουν follow τον Γιαννακόπουλο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός ράπερ, που πρόσφατα βρέθηκε στο νο1 trends με το τραγούδι «WET», έχει βρεθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε αγώνα του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγες μέρες, και ο iLLeOo είχε σηκώσει αντίστοιχη «ιστορία», συμφωνώντας με τον Γιαννακόπουλο περί των απόψεών του στο θέμα των πυργκαγιών.

Ο Toquel βοηθάει εμπράκτως με... αράχνη τον Γιαννακόπουλο! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News