Ο Παναθηναϊκός «κλειδώνει» την ομάδα που θα παίξει για το... Champions League!

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Με φόντο το Champions League ο Παναθηναϊκός βγαίνει για τελευταία φορά στην αγορά και ψάχνουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ. 

Οι «πράσινοι» είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας στο +8 από την ΑΕΚ και στο +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκείνοι έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League.

Συνεπώς για το β’ γύρο του πρωταθλήματος, τα πλέι οφ , το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και τα ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ του Champions League ο Παναθηναϊκός βγαίνει για μια τελευταία φορά στην αγορά.




Γιατί εμπλέκεται η Ευρώπη; Γιατί ο Ιβάν απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι πως δεν θα κάνει… μεταγραφές με βιασύνη προκειμένου αυτές να παίξουν άμεσα σε προκριματικούς αγώνες. Ούτως ή άλλως, ο πράσινος τεχνικός δεν… «πετάει» όπως – όπως, ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία που χρειάζεται χρόνο.

Συνεπώς, όποιοι αποκτηθούν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδοι, αυτοί θα αποτελέσουν και τις τελευταίες «ενισχύσεις» ενόψει της Ευρώπης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News