«Ο Γιοβάνοβιτς έχει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα με ψυχραιμία»

Χελάκης: «Αυτές τις μεταγραφές κάνει ο Γιοβάνοβιτς, όχι για να μην γκρινιάζουν οι οπαδοί»

Ο  γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα με ψυχραιμία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην sportday:

«Οι ισοπεδωτικές κριτικές ότι όσα έγιναν στον πρώτο γύρο ήταν εκτός λογικής κι ο Παναθηναϊκός θα ξεφουσκώσει ολοκληρωτικά είναι υπερβολές.

Μελετώντας το πώς οι πράσινοι έκαναν δύο ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντιλαμβανόμαστε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν.

Είχαν ένα καλό ημίχρονο, ήταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο σκορ. Κατά συνέπεια, το πιο πιθανό είναι να ξεπεράσουν την αγωνιστική κοιλιά και να επανέλθουν.

Με δεδομένο ότι και οι ανταγωνιστές τους εμφανίζουν πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή του πρώτου γύρου τεκμαίρεται ότι θα υπάρξουν και άλλα ματς που θα χάσουν βαθμούς.

Τώρα παίζουν χωρίς σοβαρά βαθμολογικά πλεονεκτήματα, αλλά δεν έγιναν αγωνιστικά ανυπόληπτοι κι άρα εκτός μάχης.

Πέραν αυτού, ο Γιοβάνοβιτς έχει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα με ψυχραιμία, χωρίς να επικρατήσουν διαλυτικά φαινόμενα.

Τίποτα ουσιαστικό όμως δεν θα γίνει αν ο Μπερνάρ απουσιάζει κι ο Μαντσίνι δεν γίνει πρωταγωνιστής.»

Παναθηναϊκός: Μεγάλη έκπληξη με Μαντσίνι στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στρέφεται στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι Πράσινοι θέλουν μόνο την νίκη στην Αρκαδία την οποία αγνοούν εκεί τα τελευταία 6 χρόνια για να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας ότι και αν κάνει η ΑΕΚ στην δική της αναμέτρηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει τους παίκτες του με σκεπτικό ότι πηγαίνουν να παίξουν ένα τελικό καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια γκέλας.

Από σήμερα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πλάνα του προπονητή του Σέρβου τεχνικού όσον αφορά την ενδεκάδα.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός σε αυτή την αναμέτρηση καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής.

Ακόμα είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν βασικοί οι Βαγιαννίδης και Πούχατς στα άκρα της άμυνας αφού και οι δύο έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News