Ντεσόν Τόμας: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Ελπίζω να επιστρέψω»

Ντεσόν Τόμας: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Ελπίζω να επιστρέψω»

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό εκδήλωσε ο Ντεσόν Τόμας πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά στο gazzetta.gr:

«Όταν αναγκάζεσαι να αφήσεις ένα περιβάλλον, που για σένα ισοδυναμεί με οικογένεια, είναι πάντα σκληρό! Είχαμε ένα σπίτι που μας άρεσε πολύ και θέλαμε να το κρατήσουμε, αλλά όταν άρχισε η συζήτηση για το οικονομικό, κατάλαβα ότι η ομάδα δεν θα παρέμενε στο επίπεδο που ήταν!

Κάπως έτσι και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και τις προτάσεις που μου ήρθαν, ένιωσα ότι έπρεπε να στραφώ αλλού. Χωρίς καν να σταθμίσω την διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στην διοίκηση και στον εκπρόσωπό μου.

Εγώ ήθελα κάποια πράγματα και πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να τα κάνει πράξη, η διοίκηση έκρινε το αντίθετο και φτάσαμε στο σημείο να αποφασίσω με καθαρά επαγγελματική λογική. Αλλά έτσι είναι οι μπίζνες και φυσικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ακόμη αγαπώ τον οργανισμό και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News