Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες)

Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες)

Τρελό «πάρτι» έστησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσα κι έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών από την αγαπημένη τους ομάδας, με το «διπλό» επί του Ολυμπιακού.

Με το που έφτασε το πούλμαν της αποστολής των πρωταθλητών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη πνίγηκαν στις αγκαλιές των οπαδών του «τριφυλλιού» που δεν σταμάτησαν με συνθήματα να τις αποθεώνουν.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε και μέσα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και αποθέωσαν με όποιο μπορούσαν τις νέες πρωταθλήτριες της Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες)Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες)Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες) Ντελίριο στη Λεωφόρο, πάρτι τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (εικόνες)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News