Τιμούν τον Τσαρτσαρή!

Τιμούν τον Τσαρτσαρή!

Ο σύλλογος καλαθοσφαιριστών Ελλάδας διοργανώνει το Σάββατο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα τιμήσει και τον Κώστα Τσαρτσαρή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (20/09) στο κλειστό της Μεταμόρφωσης και τα έσοδα α διατεθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, όπως αναφέρεται στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται παράλληλα πως θα τιμηθεί και ο Κώστας Τσαρτσαρής για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο σύλλογος καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σας ενημερώνει ότι αρχίζει το σάββατο 20/09 τους φιλανθρωπικούς αγώνες στο Κλειστό γυμναστήριο Κώστας Αρβανίτης που βρίσκεται στον Δήμο Μεταμόρφωσης στην Αθήνα και ώρα 19:30. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενύσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Μεταμόρφωσης (παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο , συσσιτιο κ.τ.λ.). Στον αγώνα θα λάβουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος Συγάλας, Γαλακτερός, Πρέλεβιτς, Μπουντούρης, Γιαννούλης, Χριστοδούλου, Ρετζιάς. Επίσης στον αγώνα ο σύλλογος βετεράνων θα τιμήσει δύο μεγάλους παίκτες που πρόσφεραν πάρα πολλά στο μπάσκετ ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης. Σας περιμένουμε όλους να βοηθήσετε το φιλανθρωπικό μας έργο”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News