Εγκώμια για τον Παναθηναϊκό από τον Τσερτσέσοβ

Εγκώμια για τον Παναθηναϊκό από τον Τσερτσέσοβ

Με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο προπονητής της Ντινάμο Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα προσαρμόσει τα πλάνα του στις συνθήκες του παιχνιδιού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Τσερτσέσοβ αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει από τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι τον υπολογίζει ιδιαιτέρως: “Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια. Το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλό. Έχει παίκτες που γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο Μπεργκ, ο Πέτριτς, τον οποίο ήθελα όταν ήμουν στη Σπαρτάκ Μόσχας, ο Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ. Είναι καλή ομάδα, οργανωμένη και αρκετά γρήγορη”.

Έπειτα, επισήμανε ότι η Ντινάμο θα επιχειρήσει να κάνει το δικό της παιχνίδι: “Ο χαρακτήρας των παικτών και η νοοτροπία, που προσπαθούμε να περάσουμε, μας επιτρέπουν να παίζουμε επιθετικά. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και τα πλάνα του και θα αποφασίσουμε. Είναι σαφές ότι και ο Παναθηναϊκός μας έχει μελετήσει και έχει τα δικά του σχέδια”.

Για τους τραυματίες της ομάδας του, σχολίασε ότι “ο Χούμποτσαν είναι εντάξει. Ο Ζιρκόβ προπονήθηκε σήμερα κανονικά, όμως θα περιμένουμε λίγο ακόμα, για να δούμε αν θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί”, ενώ εξήγησε τη λογική του, η οποία αναφέρει πως “θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το επόμενο είναι στις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτό σκεφτόμαστε”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News