Επιστροφές και... Ράιτ!

Επιστροφές και... Ράιτ!

Ο Τζούλιαν Ράιτ θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη προπόνηση του με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφουν στο παρκέ οι Σλότερ και Γιάνκοβιτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το Κάουνας και οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες την Δευτέρα, ωστόσο από την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις που θα έχουν ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό.

Μάλιστα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται το απόγευμα να έχει αρκετές προσθήκες καθώς ο Τζούλιαν Ράιτ αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι, ενώ επιστρέφουν στο παρκέ και οι Σλότερ Γιάνκοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε για δύο εβδομάδες και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και τα φιλικά, ενώ και ο Γιάνκοβιτς δεν έχει πλέον πυρετό οπότε είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Όσον αφορά τον Φώτση, συνεχίζει την αποθεραπεία του και αναμένεται να επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου ν’ αποφασιστεί πότε θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση. Ο Ιβάνοβιτς αναμένεται να ενημερωθεί και για την κατάσταση του ΝτεΜάρκους Νέλσον, ώστε ν’ αποφασίσουν στο Τριφύλλι αν θα κινηθούν για την αντικατάσταση του ή όχι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News