Η ακτινογραφία κρίνει του Μπεργκ

Η ακτινογραφία κρίνει του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ θα υποβληθεί το επόμενο 48ωρο σε ακτινογραφία προκειμένου να δοθεί το “οκ” για να ανεβάσει ρυθμούς και να περάσει στο επόμενο στάδιο της επιστροφής του στα γήπεδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ενάμισης μήνας έχει περάσει από την μήνα όπου ο Μάρκους Μπεργκ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε εγχείριση στον δεξιό του ώμο για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Σουηδός άσος μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αλλά στο τριφύλλι δεν πρόκειται επ’ ουδενί να ρισκάρουν το παραμικρό και να τον πιέσουν να μπει νωρίτερα στις προπονήσεις. Παρόλο και την θέληση του ίδιου.

Έτσι και πριν από κάθε βήμα για την επάνοδο του σε φουλ αγωνιστική δράση οι πράσινοι θα “τσεκάρουν” την κατάσταση του ώμου του.

Ο Μπεργκ στο επόμενο 48ώρο θα υποβληθεί σε νέα ακτινογραφία στον τραυματισμένο του ώμο έτσι ώστε οι γιατροί του Παναθηναϊκού να έχουν μια πλήρη εικόνα για το πως έχει πάει η εγχείριση και αν το κόκαλο έχει δέσει.

Γράψαμε ότι στο τριφύλλι δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο και θα είναι προσεχτικοί όσο δεν πάει με την περίπτωση του Σουηδού φορ.

Το Σάββατο η αναχώρηση για Τουρκία

Εν τω μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Τουρκία για το φιλικό του Σαββάτου με την Μπασακσεχίρ οι πράσινοι θα αναχωρήσουν ανήμερα του αγώνα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την επόμενη μέρα το μεσημέρι.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News