Περνάει ωραία, μαθαίνει από Μπεργκ (vid)

Περνάει ωραία, μαθαίνει από Μπεργκ (vid)

Ο Βαλμίρ Μπερίσα μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Αθήνα και αναφέρθηκε στα στοιχεία που υιοθετεί στο αγωνιστικό στυλ του στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η μεταγραφή του Βαλμίρ Μπερίσα ήταν η τελευταία χρονικά για τον Παναθηναϊκό, όμως ο 18χρονος στράικερ δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο ίδιος δεν μοιάζει να πτοείται και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία που βιώνει στην Αθήνα το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας.

Σε δηλώσεις του στη σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se μετά την ήττα της Σουηδίας U18 με 1-0 από την Ιρλανδία, ο Μπερίσα έκανε έναν πρώτο απολογισμό της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεν τα καταφέρατε με την Ιρλανία…

“Ηττηθήκαμε, αλλά πήραμε αρκετά από αυτό το παιχνίδι, έχουμε πολλά κέρδη να κρατήσουμε”.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την παραμονή σου στην Αθήνα;

“Περνάω ωραία. Είναι όμορφα και ζεστά στην Αθήνα. Ακόμα, υπάρχουν δύο Σουηδοί στην Αθήνα και ένας φυσιοθεραπευτής ο οποίος είναι Σουηδός”.

Σε βοηθάει η παρουσία των συμπατριωτών σου;

“Είμαι με τον Μάρκους Μπεργκ και τον Εμίρ Μπαϊράμι, οι οποίοι με διδάσκουν πολλά για το πως παίζουν και πως ενεργούν”.

Έχεις καταφέρει να βελτιωθείς ως επιθετικός στη διάρκεια της παρουσίας σου στην Ελλάδα;

“Ο Μάρκους Μπεργκ είναι επιθετικός, οπότε μου εξηγεί πολλά πράγματα, ενώ και ο προπονητής μου δίνει οδηγίες πως να κινούμαι. Σκληρή δουλειά, απλό παιχνίδι, προσθήκη νέων κινήσεων και κυρίως, να πετυχαίνω γκολ”.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ρόμα;

“Όταν ήμουν στη Ρόμα, υπήρχαν μεγαλύτεροι σταρ. Για παράδειγμα, πήγαινα στην προπόνηση και τύγχανε να προπονηθώ με τον Τότι”.

*** Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού και ορισμένες από τις φάσεις στις οποίες ενεπλάκη στο παιχνίδι Σουηδία – Ιρλανδία 0-1 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.
 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News