Ποιος ασχολείται με τους κομπλεξικούς;

Ποιος ασχολείται με τους κομπλεξικούς;

Ποιος ασχολείται με τους κομπλεξικούς;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Και κάπως έτσι, ένα ήσυχο μεσημέρι Τρίτης και ενώ παρακολουθούσαμε τον Τζόρτζεβιτς, τον Ραντούλιτσα και τον Κούζμιτς κόντρα στους Ισλανδούς, “έσκασε” απ’ το πουθενά η τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του Ολυμπιακού ο οποίος -εμφανώς καθυστερημένα για τα στάνταρ των “ερυθρόλευκων” όταν πρόκειται για προκλήσεις- φρόντισε να αρχίσει το “σκούξιμο” με αφορμή την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Φυσικά, η δήλωση του κ. Πασσά από το ένα αφτί μπήκε και από το άλλο βγήκε. Αρχικά, κανένας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί ή να δώσει αναφορά σε κάποιον που δεν έχει καν έννομο συμφέρον. Τι είναι το έννομο συμφέρον όμως μπροστά στο κόμπλεξ;

Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός μπορεί να φωνάξει, να κλάψει και να σκούξει όσο θέλει. Μπορεί να προσλάβει και υπάλληλο να βγαίνει με ντουντούκα καθημερινώς και να ανακοινώνει στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές όσα του γράφουν στο χαρτάκι τα αφεντικά του. Ποσώς μας απασχολεί.

Ο Εξάστερος κοιτάζει την δουλειά του και δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα τους.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν όπως ήθελε ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, με τη μετοχική σύνθεση δηλαδή που ήθελε ο ΙΔΙΟΣ, και όχι όπως προσπάθησαν να του επιβάλλουν… άλλοι. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να κλείσει τα αφτιά του και να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με την διοίκηση. Πολλά πιθανώς να ακούσουμε και ακόμα περισσότερα να διαβάσουμε αφού -εκτός των άλλων- πλησιάζει και το ντέρμπι της 7ης Οκτωβρίου. Το κλίμα αρχίζει να… δημιουργείται και είναι απορίας άξιο, αφού θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν καλύτερη ομάδα, γιατί άρχισαν τον “πόλεμο” μέσω ανακοινώσεων…

Φαίνεται ότι όσο η πρώτη μεταξύ μας συνάντηση… κοντοζυγώνει, το… κόμπλεξ μεγαλώνει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News