Και πώς να ξεχαστεί…

Και πώς να ξεχαστεί…

Ο Γκόραν Βλάοβιτς θυμήθηκε την βραδιά στην Βαρκελώνη και του σουτ που επιχείρησε, στα τελευταία λεπτά του ματς, που λίγο έλειψε να δώσει μια τεράστια πρόκριση στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της έκθεσης του κυπέλλου του Champions League στην Κροατία, ανέσυρε από την μνήμη του τη φάση που τον στοιχειώνει ακόμα και σήμερα (όπως και όλους του φίλους του “τριφυλλιού”).

Ήταν Απρίλιος του 2002 και ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για να υπερασπιστεί το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στη Λεωφόρο, στη φάση των “8” του Champions League.

Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν τελικά με 3-1 και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στους “4”, με τον Γκόραν Βλάοβιτς να αστοχεί λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, στην προσπάθεια της ομάδας να σκοράρει το δεύτερο της τέρμα και να πάρει εκείνη την πρόκριση.

“Έφτασα κοντά αλλά δυστυχώς δεν το κατέκτησα. Έχω πολλές αναμνήσεις αλλά μία με έχει στοιχειώσει. Συνέβη την περίοδο που αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Αντιμετωπίζαμε στη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν στα τελευταία λεπτά στη ρεβάνς του Καμπ Νόου και η Μπαρτσελόνα είχε σκορ πρόκρισης, όταν η μπάλα έφτασε σε μένα. Σούταρα και στη διάρκεια του σουτ, το Καμπ Νόου είχε σιγήσει. Δυστυχώς, η μπάλα κατέληξε άουτ. Για μένα, αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνηση μου”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News