Επιστρέφει πολύ νωρίτερα ο Μπεργκ!

Επιστρέφει πολύ νωρίτερα ο Μπεργκ!

Σε απίστευτη κατάσταση είναι ο Σουηδός και ενδέχεται να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις αρχές Νοέμβρη!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το πόσο επαγγελματίας είναι ο Μάρκους Μπεργκ φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο σοβαρός τραυματισμός του στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος τον άφησε εκτός με κάταγμα στην κλείδα, όμως από ότι φαίνεται το πείσμα του και η δίψα του να… διαλύσει τα αντίπαλα δίχτυα τον έχουν μετατρέψει σε “τέρας” φυσική κατάστασης και δουλειάς!

Ο Μπεργκ είναι σε τέτοιο επίπεδο ετοιμότητας που με τη συμπεριφορά του σε ότι αφορά την αποκατάστασή του μοιάζει ικανός να ζητήσει να παίξει… αύριο ποδόσφαιρο! Συγκεκριμένα, το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού παρακολουθεί ένα θαύμα, αφού ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη δράση 15 μέρες (!) νωρίτερα του αναμενόμενου, και πλέον “τρέχει” για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις αρχές του Νοέμβρη!

Μάλιστα, αυτό είναι η εκτίμηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπολογίζοντας μερικές μέρες παραπάνω ώστε να μη ρισκάρουν νέο τραυματισμό, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπεργκ θα μπορούσε να είναι “ετοιμοπόλεμος” ακόμη και στα τέλη Οκτώβρη!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News