Ξανά βασικός!

Ξανά βασικός!

Το βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει αναφορικά με την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι αφορά το γεγονός πως δεν γνωρίζει ακόμα καλά τους ποδοσφαιριστές του και τις δυνατότητές τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο χρόνος θα τον βοηθήσει αρκετά σε αυτό και η νίκη με τη Βόρειο Ιρλανδία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ευεργετική για τον ίδιο έτσι ώστε να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία. Το… πείραμα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές απέναντι στη Φινλανδία του… βγήκε καθώς η Ελλάδα είχε αρκετά καλή παρουσία.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στα δεξιά της άμυνας θα επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσόδης, ενώ στα αριστερά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στο κέντρο οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γιάννης Μανιάτης δεν θα χάσουν τη θέση τους. Η τρίτη θέση… παίζεται ανάμεσα στους Ανδρέα Σάμαρη και Πέτρο Μάνταλο με τον πρώτο να έχει σαφέστατο προβάδισμα.

Στην επίθεση ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επιστρέψει στα δεξιά αντί του Χάρη Μαυρία, ωστόσο ο Νίκος Καρέλης που δικαίωσε τον Ιταλό τεχνικό με τη χρησιμοποίησή του, θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δεύτερο δίλλημα. Συγκεκριμένα τη θέση αυτή διεκδικούν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Κώστας Μήτρογλου. Ο πρώτος είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο Ρανιέρι πιστεύει αρκετά στην εκτελεστική δεινότητα του επιθετικού του Ολυμπιακού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News