Υπέρ Λεωφόρου, επίθεση σε Δούρου

Υπέρ Λεωφόρου, επίθεση σε Δούρου

Ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε από την νυν περιφερειάρχη Ρένα Δούρου να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαβάστε την δήλωση του: «Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στηριχθήκαμε στον πρόσφατο νόμο 4258/2014 που… ψήφισε η Βουλή και επιτρέπει την διάθεση χρημάτων σε ερασιτεχνικά σωματεία για συντήρηση και επισκευή γηπέδων. Αξιοποιώντας το αποθεματικό της Περιφέρειας αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η απόφαση του Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (με την ισχυρή μειοψηφία του Προέδρου του) έκρινε πως δεν πρέπει να προχωρήσει το έργο επειδή υπάρχει ακόμα στα χαρτιά το σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση και τη μεταφορά στον Ελαιώνα. Όλοι όμως γνωρίζουν επί της ουσίας, πως το σχέδιο αυτό έχει βαλτώσει. Έχουν αλλάξει πλέον όλα τα δεδομένα, κυρίως τα οικονομικά, από την εποχή που σχεδιάστηκε.

Θα περίμενε κανείς από τη νέα Περιφερειακή Αρχή να λάβει μια ξεκάθαρη θέση. Όχι άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα σήμερα. Ούτε να περιμένει τον Παναθηναϊκό να κάνει αυτός Αίτηση Ανάκλησης.

Να αποφασίσει και να μας πει: Θέλει την ανάπλαση του γηπέδου; Αν τη θέλει θα έπρεπε να είχε κάνει Αίτηση Ανάκλησης, όπως λέει ο νόμος και να υποστηρίξει την άποψή της.

Αν δεν την θέλει να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ακυρώσει το έργο. Οι λογικές του βλέποντας και κάνοντας: «θα δούμε τι θα πει το Ελεγκτικό» (στο οποίο δεν θα συμμετάσχει), «θα δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός» κ.λ.π. δεν τιμούν κανέναν. Θυμίζουν κουτοπονηριές. Και την πίτα ολόκληρη, και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται…».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News