Πρόβλημα με Κουτρουμπή

Πρόβλημα με Κουτρουμπή

Νέο πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου καθώς στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (16/10) ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά, αλλά και τον Νταβίντ Μέντες που είναι δεδομένα εκτός για τα δυο επόμενα ματς, με τον Ολλανδό να αγωνίζεται κάποιες φορές ως στόπερ, ενοχλήσεις έχει και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο άσος των «πράσινων» ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και από ένα σημείο και μετά δεν ακολούθησε την προπόνηση της ομάδας. Εκτός ήταν κι ο Εμίρ Μπαϊράμι που έκανε ατομικό όπως κι ο Σίλντενφελντ, ενώ ο Μέντες συνέχισε την θεραπεία του. Ο Μάρκους Μπεργκ από την πλευρά του, έκανε ξανά όλο το πρόγραμμα της ομάδας, πλην των παιχνιδιών με τα οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν προπόνηση ανά θέση. Η επόμενη προπόνηση του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (17/10, 10:30), ενώ απόψε μετά την προπόνηση, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News