Η... μεγάλη Τρίτη του Μπεργκ

Η... μεγάλη Τρίτη του Μπεργκ

Η ακτινογραφία που θα βγάλει ο Σουηδός φορ θα καθορίσει και την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η διάθεση του Μάρκους Μπεργκ τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί είναι πρωτόγνωρη και η όρεξη που έχει για να επανέλθει στους αγώνες κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να χαμογελά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άλλωστε παραδέχθηκε και σε συνέντευξή του πως ο Σουηδός είναι σε καλή φυσική κατάσταση και επιβεβαίωσε πως η επιστροφή του θα ξεκαθαριστεί μετά την ακτινογραφία που θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα. Και συγκεκριμένα την Τρίτη.

Το ιατρικό επιτελείο θα εξετάσει αν το πρόβλημα στην κλείδα αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν και αν ο Μπεργκ μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να έρθει σε επαφή με αντιπάλους χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Αν όλα πάνε καλά τότε από την Τετάρτη κιόλας θα φουλάρει για την επιστροφή του. Η οποία ίσως έρθει και πιο νωρίς από το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μεσολαβούν τα ματς με Παναιτωλικό για το Κύπελλο και Ατρόμητο για το πρωτάθλημα).

Δεν αποκλείεται μάλιστα για… ψυχολογικούς λόγους να τον δούμε και στην 20μελή αποστολή για το Φάληρο, αν και πριν την ακτινογραφία της Τρίτης δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News