"Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα"

"Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα"

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αρκετή δουλειά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρχικά, είπε: «Θέλω να πω ότι είναι μία σημαντική νίκη. Η Τουρόβ έχει καλή ομάδα. Έχει καλούς σουτέρ και είναι δουλεμένη ομάδα, οπότε είναι σημαντική νίκη. Εμείς είχαμε πάνω – κάτω στην απόδοσή μας. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Πληρώσαμε την άμυνά μας στον αιφνιδιασμό. Φάγαμε κάποιους εύκολους πόντους. Είχαμε και κάποια λάθη επικοινωνίας. Στην επίθεση στο 3ο δεκάλεπτο ήμασταν βιαστικοί. Δεν παίξαμε παραπάνω από μία ή δύο πάσες. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα περισσότερο. Δεν χάσαμε το προβάδισμα. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας στοίχισαν. Δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε καινούρια ομάδα με νέους παίκτες. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά.

Για την επίθεση: «Νομίζω πως αν έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να βρίσκουν ρυθμό. Θέλει δουλειά όμως αυτό. Δεν είναι τόσο εύκολο. Οπότε πρέπει να το δουλέψουμε αυτό το κομμάτι και να βελτιώσουμε την άμυνά μας».

Για την απουσία του Διαμαντίδη προς το τέλος: «Ο Διαμαντίδης βγήκε λόγω των φάουλ που είχε. Θέλαμε να τον προστατέψουμε για τα τελευταία λεπτά».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News