"Τρέχει" για ΠΑΟΚ

"Τρέχει" για ΠΑΟΚ

Ο Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει να προπονείται εντατικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις αρχές Νοεμβρίου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Έχει προχωρήσει αρκετά η αντίστροφη μέτρηση για τον Μπεργκ, καθώς έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Σουηδός επιθετικός την Δευτέρα έβγαλε ακτινογραφία για να διαπιστωυεί η πορεία της αποθεραπείας του και ο ιατρικό επιτελείο διαπίστωσε ότι τ’ αποτελέσματα είναι καλύτερα από τ’ αναμενόμενα.

Αυτό σημαίνει ότι ο άσος του Τριφυλλιού θα συνεχίσει να γυμνάζεται εντατικά και σταδιακά θα ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ώστε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να είναι σε θέση ν’ ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

Όπως είναι λογικό θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να ξαναβρεί τον ρυθμό του, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο με τον Σκανδιναβό άσο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News