Διπλό "καμπανάκι" από Αλαφούζο σε Νταμπίζα!
Ήταν τόσο μεγάλη και πολυποίκιλη η σειρά των θεμάτων της προχθεσινής συζήτησης/ενημέρωσης που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος με τα μέλη της “Συμμαχίας” που κάποια πράγματα πέρασαν στο “ντούκου”.
Όπως επί παραδείγματι, το διπλό “καμπανάκι” που φάνηκε να… χτυπάει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προς τον Νίκο Νταμπίζα, όταν έγινε αναλυτική κουβέντα για τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού.
“Είναι γεγονός ότι ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση και ήδη γίνονται προσπάθειες για να καλύψουμε τα κενά που δεν καταφέραμε να καλύψουμε το καλοκαίρι…” ήταν η πρώτη του κ. Αλαφούζου που πήγαινε προς… τεχνικό διευθυντή μεριά, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα μια ακόμη πιο “αιχμηρή”.
“Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που κάναμε φέτος, αλλά δεν αποφύγαμε να κάνουμε μια μεταγραφή επειδή ήταν ακριβή…”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ένταση Μπακασέτα-φίλων Παναθηναϊκού έξω από τη Λεωφόρο (vid)
- Ραγδαίες εξελίξεις με Γιαμπουσέλε: Οι Νικς τον έστειλαν στους Μπουλς!
- Παναθηναϊκός: Η «ακατανόητη» αλλαγή και οι μεταγραφές που δεν έγιναν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα ζητάει για Ντουάρτε ο Αστέρας
- Παναθηναϊκός: Το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση Γιαμπουσέλε
