Το... buzzer beater του Πράνιτς!

Το... buzzer beater του Πράνιτς!

Για πολλά μέλη της “πράσινης” αποστολής το “Φίλιπς Στάντιουμ” είναι… γνώριμο απ’ τη θητεία τους στα ολλανδικά γήπεδα ή από αναμετρήσεις κόντρα στην PSV.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιάννης Αναστασίου, ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Μλάντεν Πέτριτς, ακόμη και ο Ουασίμ Μπούι έχουν… εικόνα απ’ το “σπίτι” της Αϊντχόφεν και αν ήταν ετοιμοπόλεμοι και οι Μάρκους Μπεργκ, Ντάβιντ Μέντες, το… γκρουπ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Πράνιτς, δε, μπορεί να καμαρώνει πως έχει σημειώσει ένα γκολ… buzzer beater τον Φεβρουάριο του 2009, ως παίκτης της Χίρενφεϊν, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του (3-2) στο 91ο λεπτό!

Ο Πέτριτς αντάμωσε την αποψινή αντίπαλό του ως μέλος του Αμβούργου στις 18 Φεβρουαρίου 2010 στη φάση των “32” του Γιουρόπα. Νίκησε 1-0 στη Γερμανία (το γκολ από δική του ασίστ), ενώ ηττήθηκε 3-2 στην Ολλανδία, όπου σκόραρε στο 46′ (μείωσε σε 2-1).

Εννιά φορές έχει αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν ο Αναστασίου με Ρόντα, Αγιαξ και Σπάρτα Ρότερνταμ. Με τη Ρόντα σκόραρε δύο φορές κόντρα στην PSV παίρνοντας μεταγραφή στον… Αγιαξ, με τον “Αίαντα” τη νίκησε για πρώτη και τελευταία φορά το 2004 με 2-1 και με τη Σπάρτα γνώρισε την πιο βαριά ήττα του ως παίκτης (7-0).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News