Παναθηναϊκός: Η αποστολή του Τριφυλλιού για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στον Ολυμπιακό Στάδιο (8/1, 20:30).
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή.
Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Φικάι, Νταμπίζας.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, επιστροφή Μαξίμοβιτς: Το «φρένο» Μπαλντίνι και η μεταπωλητική αξία
- «Συμφωνία Ναντ-Λαφόν, με τόσα χρήματα μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος απογοήτευσης του Αλαφούζου όταν δεν έπαιζε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι (σήμερα) στο Europa League και το σενάριο για Conference
- Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για Μαυροπάνο - Θα ανανέωνα τον Κώτσιρα» (vid)