Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η Αϊντχόφεν ξέσπασε μετά από την γκέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό και διέλυσε με 5-1 την Ουτρέχτη. Νέα εντός έδρας απώλεια για την Εστορίλ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ουτρέχτη – Αϊντχόφεν 1-5
(50′ Μπόιμανς – 12′ ΜαχερΕστορίλ – Μπελενένσες 1-2
(57′ Κλέμπερ – 20′ Ρόσα, 60′ Ντεϊβέρσον)

Στη ζώνη του υποβιβασμού κινδυνεύει να υποχωρήσει η Εστορίλ, εάν η Πεναφιέλ επικρατήσει της Ρίο Άβε, μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπελενένσες. Η ομάδα του Ζοζέ Κουσέιρο παρουσίασε για ακόμα μία φορά άσχημο πρόσωπο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20ό λεπτό από το γκολ του Μιγκέλ Ρόσα. Ο Κλέμπερ ισοφάρισε προσωρινά στο 57′ για τους γηπεδούχους, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ο Ντεϊβέρσον έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπελενένσες η οποία το κράτησε μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Βάγκνερ, Λουίς, Μιγκέλ (47′ Μπαμπάνκο), Ταβάρες, Φερνάντες, Αμάδο, Εσιτί (72′ Καμπρέρα), Σεμπά, Τοζέ, Κούκα, Λόπες (46′ Κλέμπερ), 23′ πέν. Ντεπάι, 25′ Χέντριξ, 81′ αυτ. Κουμ, 90+1′ Βαϊνάλντουμ)

Η Αϊντχόφεν ξέσπασε μετά από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο “Φίλιπς Στάντιον” και διέλυσε με 5-1 την Ουτρέχτη εκτός έδρας, με συνέπεια να παραμείνει επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας στην Eredivisie μετά από 10 αγωνιστικές. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού προηγήθηκε με 3 γκολ μέσα στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα και το παιχνίδι έχασε κάθε ενδιαφερον στη συνέχεια, πέραν της στατιστικής. Ο Μέμφις Ντεπάι, μάλιστα, συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς και φτάνοντας τα 10 γκολ, ισοφάρισε την περσινή επίδοσή του (σε 34 αγώνες).

Η σύνθεση της Αιντχόφεν (4-3-3): Τσουτ, Αρίας (85′ Μπρένετ), Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς, Μαχέρ (63′ Βαϊνάλντουμ), Χέντριξ, Γκουαρδάδο, Νάρσινγκ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι (78′ Γιότσεφτσουν)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News