Τρελά σενάρια για Μπεργκ!

Τρελά σενάρια για Μπεργκ!

Τρελά σενάρια για Μπεργκ!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα τρελά σενάρια για τη Φροζινόνε συνεχίστηκαν και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά οι Ιταλοί το… τερμάτισαν αναφέροντας πως για τον Μπεργκ ενδιαφέρεται και η Κάρπι!

Το ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Μπέργκ φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό που προκύπτει από την Ιταλία για τον Σουηδό επιθετικό. Όπως αναφέρεται στα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει και άλλη ιταλική ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για την Κάρπι, ομάδα που επίσης μόλις ανέβηκε στην Serie A και που όπως τονίζει το «calcionews24» θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον επιθετικό του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Μπριζ στα προκριματικά του Champions League κάνει πιο εύκολη την υπόθεση. Βέβαια, το κύριο δεδομένο για το αν ο Παναθηναϊκός θα πουλήσει τον Μπεργκ παραμένει το ύψος της πρότασης που θα δεχθεί.

Μπορεί η Κάρπι να ικανοποιήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό σε τέτοιο βαθμό ώστε οι “πράσινοι” να πουν αντίο στον ποιοτικότερο ίσως ποδοσφαιριστή του ρόστερ τους; Η αλήθεια είναι πως μάλλον όχι…



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News