Μέσα ο Ντίνας!
Ο Θανάσης Ντίνας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και είναι στο χέρι του Αναστασίου αν θα τον πάρει στην αποστολή για Ατρόμητο. Εκτός ο Σίλντενφελντ.
Με ένα και μοναδικό, πλην όμως σημαντικό, πρόβλημα άρχισε-χωρίς ανάσα μετά τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (3-1)-η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στη Λεωφόρο (19:30).
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αϊντχόφεν για το Europa League.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΚανονικά προπονήθηκε ο Θανάσης Ντίνας, που πλέον είναι 100% έτοιμος και είναι στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου αν θα τον πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο ο ίδιος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»