Έξαλλος (ξανά) ο Ομπράντοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος (ξανά) ο Ομπράντοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να αντιδράσει, μετά το ΟΑΚΑ, με το 80-70 επί της Τόφας που… δεν ήταν αναίμακτο. Δείτε τι έγινε και εξόργισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Φενέρμπαχτσε κλήθηκε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της για την 4η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας,… με την επιστροφή στη γείτονα, από την ήττα στο ΟΑΚΑ. Το 80-70 επί της Τόφας, αφορούσε και comeback, ενώ ολοκληρώθηκε με ένα ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτή τη φορά δεν είχε να κάνει με το πώς έπαιξαν οι παίκτες του, αλλά με τους διαιτητές.

Στο video που ακολουθεί, θα διαπιστώσετε πως δεν είχε άδικο. Εν πάση περιπτώσει, αρχικά είπε πως “οι παίκτες μου αντέδρασαν έπειτα από μια τραγική ήττα, σε ματς που δώσαμε σε λιγότερες από 48 ώρες, μετά το ΟΑΚΑ. Έπαιξαν επιθετικά και σκληρά και ο κόσμος είδε μια διαφορετική εικόνα”.

Μετά, ήλθε το ξέσπασμα: “Ο Μπογκντάνοβιτς δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο, σε μια πολύ ξεκάθαρη φάση. Οι διαιτητές ωστόσο, δεν είδαν κάτι. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει αντίδραση από την ομοσπονδία. Δεν γίνεται οι παίκτες να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα στο παρκέ, χωρίς να δέχονται συνέπειες. Δεν γίνεται να τη γλιτώνουν από θανατηφόρα φάουλ. Είναι τρεις ρέφερι στο παρκέ. Δεν γίνεται ένας να μην είδε κάτι. Ήταν αντιαθλητικό φάουλ και περιμένω πως ο παίκτης της Τόφας θα ζητήσει συγγνώμη. Πέρυσι, αντίστοιχη φάση άφησε εκτός παρκέ για έξι μήνες τον Κέναν Σιπαχί. Θα στείλουμε το video στην ομοσπονδία και θα περιμένουμε για μια απάντηση”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News