"Νίκη με Αϊντχόφεν"

"Νίκη με Αϊντχόφεν"

Ο Νίκος Καρέλης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως φέτος θα ξεπεράσει τα πέντε τέρματα που είχε σημειώσει στην προηγούμενη χρονιά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού, είπε στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή στις επιτυχίες: «Επιστρέψαμε δυναμικά. Δείξαμε καλό πρόσωπο στα τελευταία δύο παιχνίδια. Με τον Παναιτωλικό επέστρεψε ο Μπεργκ που μας βοήθησε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ δυνατό ματς με μία καλή ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Είχαμε καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη».

Για τον Στιλ: «Όλη η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο και όλοι δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Για τη δική του παρουσία: «Εγώ έχω δίπλα μου καλούς ποδοσφαιριστές και μαθαίνω από αυτούς. Δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Η κλήση στην Εθνική είναι τιμή για εμένα και ήρθε μέσω προσπάθειας και υπομονής».

Για το αν θα ξεπεράσει τα πέντε περυσινά του τέρματα: «Πιστεύω πως θα τα περάσω».

Για το γκολ του: «Έδωσα πάσα και περίμενα να σουτάρει ο Ατζαγκούν. Μου έκανε πάσα όμως και σούταρα με το δεξί. Ήταν μία πολύ καλή πάσα από τον Νάνο και φοβερή ασίστ από τον Ατζαγκούν».

Για το αν ο Παναθηναϊκός άλλαξε μετά από την Αϊντχόφεν: «Στο παιχνίδι στην Ολλανδία πήραμε ψυχολογία. Ήταν μία αρχή για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Πρέπει να κερδίσουμε πλέον την Αϊντχόφεν».

Για το αν μπορεί να παίξει ως φορ: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Σε όλη μου τη ζωή έπαιζα σέντερ φορ, αλλά τώρα παίζω είτε δεξιά, είτε αριστερά».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προέχει το ματς με την Αϊντχόφεν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε εκτός έδρας και περιμένουμε να το δείξουμε στο γήπεδο».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News