ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Μένει στον Παναθηναϊκό;
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τι κι αν η Αταλάντα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Δώνη και σύμφωνα μάλιστα με αξιόπιστες μανατζερικές πηγές ετοιμάζει να…στείλει πρόταση στην Αθήνα για πάρτη του;
Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει. Ούτε ως δανεικό με οψιόν αγοράς! Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση υπάρχει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Έτσι κι αλλιώς ο “πράσινος” τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος, εξαρχής ήταν αρνητικός στην επιθυμία -αίτημα του 21χρονου μέσου να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού, ώστε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Θεωρώντας ο παίκτης πως ο Γιάννης Αναστασίου στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν κάπου τον “εξαφάνισε”.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤο τελευταίο 20ημερο όμως, έγιναν προσπάθειες εκατέρωθεν για να… νερώσουν το κρασί τους. Κι απ’ ότι φαίνεται οι δυο πλευρές ανέκρουσαν πρύμνα, με τον Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει τον νεαρό χαφ στην αποστολή και για τη ρεβάνς με τη Μπριζ Μπριζ και για το φιλικό με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Από εκεί και πέρα, πάντως, πρέπει πρώτα από όλα ο ίδιος ο Χρήστος Δώνης να παλέψει και να ξαναδιεκδικήσει την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά και ο προπονητής του να τον… εκπαιδεύσει και να τον βοηθήσει από την στιγμή που τον διαβεβαίωσε πως τον πιστεύει.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sport24
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι μεταγραφή θέλει ο Νίστρουπ δίπλα στον Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Ο Ντέσερς βάζει «φρένο» σε νέα μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανές επιλογές ενδεκάδας στο φιλικό με τη Χέλμοντ
- Παναθηναϊκός: Ισχύει η μεταγραφή Σέχου - Το αληθινό ποσό και η απόφαση για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός - Χέλμοντ φιλικό: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση σήμερα (1/7)