Ψάχνει για παίκτη, αλλά...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμα ένα κομμάτι για να συμπληρώσει το αγωνιστικό παζλ της νέας σεζόν, όμως αυτό για να γίνει θα πρέπει να γίνει με τους “πράσινους” όρους
Φαινομενική στασιμότητα επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Καθημερινά το προπονητικό τιμ εξετάζει περιπτώσεις παικτών που προτείνονται, ενώ παράλληλα σκανάρουν την αγορά προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο κομμάτι που θα συμπληρώσει τις θέσεις των περιφερειακών και κατ’ επέκταση το ρόστερ.
Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την ενίσχυση του ρόστερ μόνο σε περίπτωση που βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάζει απόλυτα με αυτά που ζητάει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όμως αυτό δεν αρκεί.
Στην ΚΑΕ δεν σκοπεύουν να ξεφύγουν από τα οικονομικά δεδομένα που έχουν τεθεί κι αυτό είναι εν γνώση του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος αναζητά τον παίκτη που θα ταιριάζει τόσο αγωνιστικά όσο και… οικονομικά στα “θέλω” του “τριφυλλιού”.
Όπως και να έχει στο “πράσινο” στρατόπεδο δεν βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ και προτιμούν να εκμεταλλευτούν όλο το χρόνο που έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να βρεθεί το ιδανικό συμπλήρωμα στην περιφερειακή γραμμή.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sport24
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Aυτός είναι ο όρος της Παρί για τον Ρενάτο Σάντσες
- Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και η αναφορά σε Μονακό, Βαλένθια, Ολυμπιακό (vid)
- Αποκάλυψη Μπενίτεθ: «Πρόεδρος, διευθυντές, τεχνικό επιτελείο δουλεύαμε για να προετοιμάσουμε το μέλλον»
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Διπλή μεταγραφή στα χαφ και αποχωρήσεις