Και τώρα... Ολυμπιακός

Και τώρα... Ολυμπιακός

Μπορεί στο μυαλό του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη αλλά και των παικτριών του βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες το ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο αυτό συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα με την Ηλιούπολη!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 8μ.μ. στο κλειστό του Ρέντη και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Novasports. Ο Γιώργος Ρούσης έχει «λευκό» απουσιόλογιο και δουλεύει πυρετωδώς ώστε οι αθλήτριές του να παρουσιάσουν το καλό τοςυ αγωνιστικό πρόσωπο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Η Ράνια Γκούζου, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά και τη φετινή σεζόν, μίλησε στην «Πράσινη» μετά τη νίκη της ομάδας της επί της Ηλιούπολης και το 4Χ4 και ανέφερε: «Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο 2 σετ το προσπερνάνε όμως καθώς σημασία έχει η νίκη, την οποία και πήραμε. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η έμπειρη κεντρική πρόσθεσε: «Θέλουμε ακόμη δουλειά για να βρούμε καλύτερο ρυθμό, όμως πάντοτε όταν παίζεις με δυνατές ομάδες θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εύχομαι να μας βγει αυτός ο ρυθμός και το καλό μας πρόσωπο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News