Σοκάρει η μαρτυρία για τον παίκτη του ΠΑΟ που αγνοείται!

Σοκάρει η μαρτυρία για τον παίκτη του ΠΑΟ που αγνοείται!

Ο Άνγκελο Βαγιέχο ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Ρανσέλ πριν εξαφανιστεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κατάγονται και οι δύο από τον Άγιο Δομήνικο. Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα και ήταν πολύ δεμένοι. Περιγράφει στην κάμερα του «Τούνελ» τι συνέβη τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου του 2014, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του φίλου του.

Εκείνο το βράδυ ήταν μαζί στο διαμέρισμα του Ρανσέλ στο Παγκράτι. Ο αγνοούμενος ήταν ανήσυχος γιατί περίμενε ένα τηλεφώνημα για να συναντήσει κάποιον που τον βοηθούσε όπως έλεγε με τα επίσημα έγγραφα του.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, ο άνθρωπος αυτός του τηλεφώνησε και του έδωσε ραντεβού στο Μοναστηράκι. Όπως του είπε θα πήγαιναν στη Λαμία για να συναντήσουν κάποιον σύνδεσμο του που θα έλυνε το πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Ο Ρανσέλ έφυγε με ένα αυτόματο μηχανάκι μάρκας Γιαμάχα. Οι δύο φίλοι έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα της ίδιας μέρας. Αργά το απόγευμα ο Άνγκελο άρχισε να τον καλεί στο τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστό. Την επόμενη μέρα το τηλέφωνο του, που δεν το έκλεινε ποτέ, παρέμενε απενεργοποιημένο.

Ο Άνγκελο ενημέρωσε αρχικά τον προπονητή της ομάδας του και στη συνέχεια τη μητέρα του Ρανσέλ που είχε τρελαθεί από την αγωνία της. Ο Άνγκελο δήλωσε την εξαφάνιση του Ρανσέλ στην Αστυνομία ενώ η μητέρα του ειδοποίησε τις επίσημες Αρχές της πατρίδας της. Η Αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του αγνοούμενου και τα πάντα ήταν στη θέση τους. Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες χωρίς κανένα σημάδι ζωής του Ρανσέλ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News