Ένα μαγικό, καταπράσινο Σαββατοκύριακο!
Μόνο ως… “μαγικό” μπορεί να χαρακτηριστεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς σχεδόν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού πήραν πολύ σημαντικές νίκες με το Τριφύλλι να θριαμβεύει σε ντέρμπι στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ γυναικών.
Η αρχή έγινε χθες, όταν τα… φίνα κορίτσια διέλυσαν στο Ρέντη τη γαυριέλα. Οι νίκες συνεχίστηκαν σήμερα από πολύ νωρίς. Το τμήμα του μπάσκετ γυναικών, με επιβλητική εμφάνιση από τις παίκτριες του Πέτρου Πρέκα, διέσυρε 89-50 τον Παναθλητικό στον “Τάφο του Ινδού”, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Εξάστερος χωρίς να… ιδρώσει νίκησε στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο με 79-70 και συνέχισε το αήττητο στο πρωτάθλημα.
Το… κερασάκι ήρθε το βράδυ της Κυριακής με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής από την Τούμπα με γκολάρες των Ατζαγκούν και Καρέλη και να δείχνει πως αν τον… αφήσουν η κορυφή του ανήκει!
Μοναδική “εξαίρεση” στο σερί νικών το τμήμα ανδρικού βόλεϊ το οποίο “λύγισε” στο Ζηρίνειο και γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα από την Κηφισιά με 3-1. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει κάτι καθώς είναι δεδομένο πως η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια έχοντας μάλιστα τελειώς διαφορετικούς στόχους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!
