Αγωνία για τη Λεωφόρο
Από ψήφιση περνάει την προσεχή Τρίτη στον δήμο Αθηναίων η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Master Plan) για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που προώθησε προ ημερών η πλευρά της Περιφέρειας Αττικής στη δημοτική αρχή προς έγκριση.
Η μελέτη θα συζητηθεί απ’ την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, που θα αποφασίσει την ίδια μέρα εάν θα την εγκρίνει ή όχι, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» και άνθρωπος του Παναθηναϊκού (πιθανότατα ο Γιάννης Παναγιωτίδης) για να κάνει τις σχετικές αναλύσεις.
Η «μετάφραση» της όλης διαδικασίας, αν μη τι άλλο, είναι θετική για τους «πράσινους», αφού παρά το «μπλόκο» που υπήρξε απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο στην επιδότηση των 7 εκατ. ευρώ, η Περιφέρεια φαίνεται πως προχωράει κανονικά τα θέματα της ανάπλασης της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού», εν αναμονή και της απόφασης στην αίτηση ακύρωσης που έχει υποβληθεί απ’ τον Ερασιτέχνη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
.jpg)