Πέταξε για το διπλό
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί για Πολωνία, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Πολωνία, όπου την Πέμπτη (20/11, 21.45) θ΄αντιμετωπίσει την Τουρόφ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων της Euroleague.
Ο στόχος των Νταμπλούχων δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρώτου διπλού στον όμιλο, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το θετικό για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς ο Τζούλιαν Ράιτ συμμετέχει στην αποστολή.
Ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από θλάση στο γαστροκνήμιο, όμως την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)
