Μεγάλο διπλό η Φενέρ
Νικηφόρα από το «Mediolanum Forum» πέρασε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, κερδίζοντας με 80-74 την Αρμάνι Μιλάνο.
Με 80-74, η Φενέρμπαχτσε πέρασε από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και ανέβηκε στο 4-2 στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκα.
Παρότι προηγήθηκε με το «καλησπέρα» (11-20), η ομάδα του Ομπράντοβιτς έκανε κάκιστο φινάλε στο πρώτο δεκάλεπτο και έδωσε το δικαίωμα στην Αρμάνι να τρέξει επιμέρους 12-1 για το 23-21 του 10′.
Οι Τούρκοι έπαιξαν καλή άμυνα στη συνέχεια, δεν άφησαν τη Μιλάνο να ξεφύγει στο σκορ και ανέκτησαν άμεσα το προβάδισμα με τον Βέσελι να παίρνει προσπάθειες. Το καλάθι του Ζόριτς στο φινάλε του ημιχρόνου έστειλε τους φιλοξενούμενους με +7 στα αποδυτήρια (37-44).
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΗ ομάδα του Μπάνκι συνέχιζε να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην άμυνα της Φενέρ, με τον επιθετικό απολογισμό στην τρίτη περίοδο να είναι ακόμα μικρότερος (12 πόντοι). Ο Χίκμαν ήταν εύστοχος για τους Τούρκους που πήραν τη μέγιστη διαφορά τους στο 30ο λεπτό (49-62).
Η Μιλάν μείωσε μέχρι τους 3 στο φινάλε (71-74 στα 21”) οι παίκτες του Ομπράντοβιτς όμως ήταν απόλυα εύστοχοι από τη γραμμή των βολών και έφυγαν με το ροζ φύλλο (74-80).
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 37-44, 49-62, 74-80.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Μπόνγκα στον Παναθηναϊκό
- Μπαμ μπουμ! Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπόνγκα, ποτέ έρχεται στην Αθήνα
- Προανήγγειλε βόμβες ο Γιαννακόπουλος: «Μπορεί να έχουμε τρία και τέσσερα μπαμ σήμερα»
- Παναθηναϊκός: «Νέα ομάδα από την Τουρκία για τον Τζέντι Όσμαν»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που μπορεί να γίνει έκπληξη στα χέρια του Νίστρουπ
