Δεν πάει Ρωσία ο Φύσσας
Ο Τάκης Φύσσας θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί με ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Χωρίς τη συνοδεία του Τάκη Φύσσα αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με μία σειρά από οργανωτικά ζητήματα, καθώς και τις επαφές για τις ανανεώσεις και τις επεκτάσεις συμβολαίων.
Η παρουσία του στην πρωτεύουσα κρίνεται επιβεβλημένη, αφού είναι αυτός ο οποίος έχει αναλάβει εν λευκώ τη διαχείριση και προχωρά τον σχεδιασμό του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με τον Κέντρικ Ναν
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τα σενάρια «παραίτησης Αταμάν»
- Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα στα αποδυτήρια - Γιατί δεν θα γίνουν δηλώσεις σήμερα» - Τι είπε για πιθανές αλλαγές
- Ενθουσιασμένος ο Σισέ με μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη
