Έλαμψε ο Λάμπρου στη φιλική νίκη!

Έλαμψε ο Λάμπρου στη φιλική νίκη!

Φιλική νίκη με χατ-τρικ ο Λάμπρου!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με πρωταγωνιστή τον Λάμπρου, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον  ΠΑΣ Φλώρινας με 4-2.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται στο Βελβεντό της Κοζάνης γισ την καλοκαιρινή τους προετοιμασία έδειξαν το καλό τους πρόωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αποσπώντας το χειροκρότημα απ’ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Οι πράσινοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, όταν στο 3΄ο Λάμπρου με ωραία ενέργεια από τα δεξιά έγραψε το  0-1! Στο 34΄ότι δεν κατάφερε ο Πίσπας, το κατάφερε ο Μπουζούκης, που με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο αριστερό «Γ» του Στόικου έκανε το 0-2. Στην επανάληψη και στο 47΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη στο οριζόντιο δοκάρι του Παναθηναϊκού, ο επερχόμενος Β. Τασόπουλος, που μπήκε αλλαγή, με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ στο 53΄ο Π. Γυφτόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2! Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Λάμπρου στο 60΄με ωραία προσποίηση και ε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή  Στο 84΄μετά από λάθος της άμυνας του Π.Α.Σ στο πλασέ του Λάμπρου, αδυνατεί να διώξει ο Β.Τασόπουλος και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-4!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20: Ξενόπουλος, Αγασιώτης, Βαλμάς, Ανδρέου, Θεοχάρης, Μίγγος, Πίσπας, Ντουσάι, Λάμπρου, Μπουζούκης, Κουντουριώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τζανουλίνος, Μαυρομάτης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Ξηρός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News