Βραβεύουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εγκαινιάσει στις 7μ.μ. τη νέα αίθουσα σκοποβολής του «τριφυλλιού» και θα βραβευτεί για την αρωγή του στον Π.Α.Ο.!
Το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, απέκτησε δικό του… σπίτι, στη Θύρα 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», με την πολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η νέα αίθουσα, η οποία θα «στεγάσει» τα όνειρα και τις προπονήσεις των σκοπευτών του «τριφυλλιού», ανοίγει σήμερα επίσημα τις πόρτες της, και αθλητές, προπονητές και το ΔΣ του Ερασιτέχνη θα δώσουν το «παρών» στο… κόψιμο της κορδέλας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναμένεται να βραβευτεί από τους ιθύνοντες του τμήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Τα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου του Τμήματος Σκοποβολής θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη (26/11) στις 19.00 στη Θύρα 14 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του
