Βοτανικός: Άνοιξε ο αγωνιστικός χώρος - Νέο βίντεο
Νέα εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά καταγράφουν την εξέλιξη των εργασιών στον Βοτανικό, όπου συνεχίζεται η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.
Η εικόνα στο εργοτάξιο έχει αρχίσει να μεταβάλλεται αισθητά μετά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς οι εργασίες έχουν επιστρέψει σε έντονους ρυθμούς. Το νέο βίντεο, που έχει τραβηχτεί με drone αποτυπώνει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο όπου πρόκειται να δημιουργηθεί ο αγωνιστικός χώρος του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Ο συγκεκριμένος χώρος έχει αρχίσει πλέον να «ανοίγει», καθώς οι εργασίες προχωρούν και το τοπίο στο εργοτάξιο γίνεται σταδιακά πιο καθαρό. Οι παρεμβάσεις είναι μάλιστα πιο έντονες προς την πλευρά του βόρειου πετάλου, γεγονός που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στα νέα εναέρια πλάνα.
Η συνολική εικόνα δείχνει πως το έργο περνά σταδιακά σε διαφορετική φάση, με τις αλλαγές στον χώρο του γηπέδου να γίνονται ολοένα και πιο ευδιάκριτες.
Παράλληλα με το βασικό έργο του γηπέδου, σημαντική είναι και η πρόοδος που καταγράφεται στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Οι εργασίες σκυροδέτησης στις βάσεις συνεχίζονται, ενώ πλέον κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα δομικά στοιχεία των εγκαταστάσεων. Έτσι, το συγκεκριμένο κομμάτι του έργου αρχίζει επίσης να αποκτά πιο ξεκάθαρη μορφή.
Τα νέα πλάνα από drone προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής κατάστασης στον Βοτανικό και δείχνουν βήμα-βήμα την εξέλιξη ενός έργου που παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του Παναθηναϊκού.
Η κατασκευή του νέου γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη συνεχίζεται, με το εργοτάξιο να αλλάζει σταδιακά όψη και την πρόοδο των εργασιών να γίνεται όλο και περισσότερο ορατή.
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ