Καταθέτει την τελική πρόταση στον Μπεργκ
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πίεση χρόνου για την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μπεργκ, όμως οι Πράσινοι θέλουν να τρέξουν τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Στον Παναθηναϊκό δεν πιέζονται χρονικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μάρκους Μπεργκ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουν τον χρόνο να περνάει άσκοπα μετά την συνάντηση που είχαν στην Αθήνα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού με τον εκπρόσωπο του γραφείου που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.
Όπως αναφέρει η “Live Sport”, το συνολικό πακέτο της πρότασης αναμένεται να σταλεί μέχρι την Τετάρτη στην Ολλανδία, όπου εδρεύει το γραφείο μάνατζερ με επικεφαλής τον Δανό, Σόρεν Λέρμπι. Οι βασικές παράμετροι από τις οποίες θα εξαρτηθεί η εξέλιξη της υπόθεσης είναι η διαπραγμάτευση για το ποσοστό του Μπεργκ που θέλει ν’ αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τον… ίδιο τον παίκτη (το Αμβούργο διατηρεί το 35% και ο παίκτης το 12,5%).
Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στην αύξηση των αποδοχών και να μην υπάρχει ρήτρα πώλησης στο συμβόλαιο του Σκανδιναβού άσου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη σε αθλητική εκπομπή: «Η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»
- Κατσαρός: Μίλησε με σκληρά λόγια για παίκτες και προπονητή μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 4-0
- Καρπετόπουλος: «Αυτή ήταν η κακή ιδέα του Μπενίτεθ» (vid)
- Πανούτσος: «Βάλε τον Καλάμπρια, τον Μλαντένοβιτς. Δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα»
- Μπενίτεθ: Το σχόλιο για τα λάθη και τις μεταγραφές - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
