Η ώρα του Δώνη στον Παναθηναϊκό
Ο Χρήστος Δώνης είναι ο μοναδικός νεαρός ποδοσφαιριστής που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για επέκταση του συμβολαίου του.
Μετά τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, οι Καρέλης, Ατζαγκούν και Ντίνας συμφώνησαν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επέκταση των συμβολαίων τους.
Οι πρώτοι δυο θα υπογράψουν νέες συμφωνίες που θα τους κρατούν στο «τριφύλλι» μέχρι το 2018, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο, ενώ ο Ντίνας υπέγραψε μέχρι το 2017, κάνοντας επίσης επέκταση για έναν χρόνο.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ανήκει σε αυτή την κατηγορία των νεαρών παικτών και δεν έχει συμφωνήσει ακόμη είναι ο Χρήστος Δώνης.
Το συμβόλαιο του Δώνη λήγει το καλοκαίρι του 2015 και από τις αρχές του νέου έτους θα μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή, ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ομάδα και οι πράσινοι αισιοδοξούν πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Δώνης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η πρώτη αντίδραση του Γιαννακόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 4
- Γιαννακόπουλος: «Σε κλέβουν, αντιδράς, σε τιμωρούν»
- Αταμάν: Δηλώσεις με «καρφιά» ενόψει Game 5 οι δηλώσεις μετά Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
- Μπαρτζώκας: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 93-86
- Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι στο Game 5 με Ολυμπιακό
