Σκάει "βόμβα" με Μπράμο!
Για νέο μεγάλο μπαμ ετοιμάζεται η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματέυσεις με τον Μάικλ Μπράμο, προκειμένου να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό της απόκτημα!
Ο διεθνής ελληνοαμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που πανηγύρισε τα δυο τελευταία πρωταθλήματα με την φανέλα του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δοκίμασε την τύχη του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, όπου συμμετείχε με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.
Αποτέλεσμα ήταν να αναβάλει το όνειρο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και παράλληλα να αναγκαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση που τον κράτησε εκτός δράσης για περισσότερο από τρεις μήνες. Έτσι, δεν μπόρεσε να βρει κάποια ομάδα στην αρχή της σεζόν.
Η Ενωση αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την… συνθήκε κι έχει προτείνει στον Μπράμο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, φορώντας αυτή τη φορά τα κιτρινόμαυρα.
Ο παίκτης εμφανίζεται θετικός κι όλα δείχνουν ότι μια νέα σπουδαία μεταγραφή είναι στα σκαριά για την ΑΕΚ, αρκεί ο παίκτης να είναι καλά στην υγεία του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη σε αθλητική εκπομπή: «Η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»
- Κατσαρός: Μίλησε με σκληρά λόγια για παίκτες και προπονητή μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 4-0
- Καρπετόπουλος: «Αυτή ήταν η κακή ιδέα του Μπενίτεθ» (vid)
- Πανούτσος: «Βάλε τον Καλάμπρια, τον Μλαντένοβιτς. Δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα»
- Μπενίτεθ: Το σχόλιο για τα λάθη και τις μεταγραφές - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
