Έτοιμος για το διπλό!
Χωρίς τον Ατζαγκούν αλλά με μεγάλη αποφασιστικότητα για νίκη ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο Αγρίνιο για τον αυριανό (04/12/2014 – 17:15 Novasports 2) αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (04/12/2014 – 17:15 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο Ατζαγκούν ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και ακολούθως συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σπυρόπουλος έκανε αποθεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αρχή με Μαρούσι, Περιστέρι - Πότε τα αποκαλυπτήρια με TV και κόσμο
- Παναθηναϊκός, Ντέσερς: Πότε επιστρέφει η... εσωτερική μεταγραφή
- Αλγόριθμος: Στα playoffs ο Παναθηναϊκός - Ζόρικοι οι πιθανοί αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Τρεις «ελεύθερες υπερβάσεις» για αναβάθμιση στα χαφ
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Τιτραουί - Η στάση του παίκτη» - H χρηματιστηριακή αξία
