Φιλικό για καλό σκοπό!
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του ΑΟ Μελισσίων, σήμερα το απόγευμα, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
Το φιλανθρωπικό αυτό ματς, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης και θα λάβει χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων, στις 18:00. Όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, μεγάλους αστέρες του παρελθόντος, όπως οι Γονιός, Κωνσταντίνου, Ρότσα, Σαραβάκος, Βαζέχα, Μαραγκός, Βονόρτας, αλλά και Βορέας, Κάππος, Τσιμπρικίδης, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης και άλλους πολλούς.
Αντί εισιτηρίου οι άνθρωποι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα, η όποιο άλλο χρήσιμο αντικείμενο. Τα τρόφιμα και τα ρούχα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, από την ΕΣΤΙΑ, τις μέρες των Χριστουγέννων.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- "Ο Παναθηναϊκός πήγε για Μπιράγκι – Το συμβόλαιο που του πρόσφερε"
- Αυτές θα είναι οι απολαβές του Σαλάχ Εντίν στον Παναθηναϊκό – Τι προβλέπει η συμφωνία
- Ενδεκάδα με δίλημμα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Παναιτωλικό
- Παναθηναϊκός: Ευκαιρία τύπου Φαρίντ - Το δίμηνο συμβόλαιο που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζει ο Ομπράντοβιτς
