"Προσοχή στον Πανθρακικό"

"Προσοχή στον Πανθρακικό"

Δεν ξεχνά το περσινό …πάθημα από τον Πανθρακικό ο Γιάννης Σταματάκης και τονίζει πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η ομάδα της Κομοτηνής.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Σίγουρα τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη. Η Ευρώπη μας αφήνει μια πίκρα γιατί σήμερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 3-4 γκολ. Και σε αυτό το επίπεδο αν δεν σκοράρεις το πληρώνεις. Τώρα εμείς το ξεχνάμε και αφοσιωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε τέσσερις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί. Στόχος μας την Κυριακή είναι να πάρουμε την νίκη μπροστά στον κόσμο μας”.

Τι άποψη έχεις για τον Πανθρακικό;

“Είναι μια καλή ομάδα από την μέση και μπροστά, έχει επικίνδυνους παίκτες, εμείς θα την προσέξουμε και πέρσι εδώ πέρα μας είχε πληγώσει. Φέτος θέλουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να πάρουμε την νίκη”.

Άρα θεωρείς ότι κρύβει παγίδες;

“Σίγουρα κρύβει παγίδες. Όλες οι ομάδες έρχονται εδώ να παίξουν άμυνα. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από το πρώτο λεπτό και νομίζω ότι θα το κάνουμε”.

Εσύ πλέον έχεις αφήσει πίσω σου τον τραυματισμό σου και σιγά-σιγά μετέχεις και στις αποστολές, τι απαιτήσεις έχεις από τον εαυτό σου;

“Είχα όντως έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό αλλά τον έχω ξεπεράσει, δουλεύω κάθε μέρα πολύ σκληρά για να είμαι καλά και με την προπόνηση βελτιώνομαι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ τον προπονητή μου”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News