Εκτός οι Κουτρουμπής και Μπούι
Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή του «τριφυλλιού» για το αυριανό ματς με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, αφήνοντας εκτός μόνο τους Κουτρουμπή και Μπούι.
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό (14/12/2014 – 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης και τέλος οικογενειακό δίτερμα.
Ο Μπαϊράμι έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 14η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος
