Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο Ναβάρο
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θα βρεθεί αύριο στο ΟΑΚΑ, για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τους «πράσινους» αύριο στο ΟΑΚΑ (22:00), σε αντίθεση με τους Όλεσον και Αμπρίνες που δεν θα έρθουν στην Ελλάδα, λόγω τραυματισμών.
Ο προπονητής των καταλανών, Τσαβι Πασκουάλ, ο οποίος μάλιστα επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2017, μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, εκθειάζοντας την απόδοση του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας ματς.
«Πάμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη για να διασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στην έδρα του κι έχει νικήσει όλους τους αντιπάλους του με μεγάλες διαφορές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ήταν τα λόγια το κόουτς της «Μπάρτσα».
Παράλληλα αναφέρθηκε για ενδεχόμενη προσθήκη παίκτη ενόψει Top-16, λέγοντας πως είναι δύσκολο να βρεθεί παίκτης που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, στην παρούσα στιγμή.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαλάχ-Εντίν: Το deal και ο όρος που προτείνει ο Παναθηναϊκός στη Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Ο Φαλ «ξεχνά» τον Σεπτέμβριο
- Καλάμπρια: Απέρριψε εκατομμύρια, έμεινε στην Ευρώπη και έγινε σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό
- Συμφώνησε με Σαλάχ-Εντίν ο Παναθηναϊκός, ψάχνει το «ναι» της Ρόμα!
- Ελληνική ομάδα ρίχνει... βόμβα με τον Σισοκό του Παναθηναϊκού!
