Η τροπολογία για το γήπεδο και η περίεργη συγκυρία!

Η τροπολογία για το γήπεδο και η περίεργη συγκυρία!

Στον Παναθηναϊκό τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη περιμένουν με αγωνία την αυριανή ψήφιση της τροπολογίας για την 5ετή παράταση της άδειας λειτουργίας της Λεωφόρου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έτσι σε πρώτη φάση θα διασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στην ιστορική της έδρα, αλλά και η… παρουσία της ιστορικής έδρας, αφού πάντα «ίπτανται» το σενάριο κατεδάφισης του γηπέδου…

Σε δεύτερη φάση ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τα χρήματα που του έχει βγάλει η Περιφέρεια (7 εκατ. Ευρώ) και τα οποία μπλοκαρίστηκαν από το Ελεγκτικό συνέδριο.

Οι «πράσινοι» μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα καταθέσουν αίτημα αναθεώρησης το οποίο θα εκδικασθεί από την Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αρκετές πλέον πιθανότητες να «κερδίσουν» την υπόθεση.

Εάν συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» θα περιμένουν την «απάντηση» της Περιφέρειας, η οποία έχει διαβεβαιώσει τον Παναθηναϊκό ότι θα του δώσει τα χρήματα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. 

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα επίπεδα, είναι προβληματισμένοι από την χρονική συγκυρία της έκδοσης της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου, ένα 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση της τροπολογίας για την αλλαγή της άδειας λειτουργίας στη Λεωφόρο!

Λες και κάποιος γνώριζε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να περάσει αυτή η τροπολογία (σε συννενόηση με την πολιτεία) και «έτρεξε» την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου για να μπλοκάρει τα χρήματα της Περιφέρειας…

Από ότι φαίνεται έχουν γνώση οι φύλακες…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News