Δικαιώνει την ένσταση του Ολυμπιακού το ΑΣΕΑΔ
Ενδείξεις ότι το ΑΣΕΑΔ θα δικαιώσει την ένσταση του Ολυμπιακού φέρνουν τα πάνω-κάτω (και τα πράσινα-κόκκινα) στον θεσμό του κυπέλλου. Αν ισχύει αυτό τότε αποκλείεται ο Παναθηναϊκός. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό των “πρασίνων” με τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του eBasket.gr το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή και δικαιώνει την ένσταση του Ολυμπιακού από τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δίνοντας στους “ερυθρολεύκους” την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου!
Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κάνει δύο ενστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου.. Η μια είχε γίνει για τυπικούς λόγους (και κρίθηκε απαράδεκτη), ενώ η δεύτερη που αφορούσε την παράνομη είσοδο του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο (αλλά και την παρουσία υπεράριθμων θεατών) αρχικά απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή,
Οι Πειραιώτες κατέφυγαν, ωστόσο, στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών και σύμφωνα με το δημοσίευμα δικαιώθηκαν. Άλλωστε υπήρχε από την αρχή η αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού ότι θα κερδίσουν αυτή τη μάχη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ορισμοί... πρόκληση: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Βαλένθια Game 4
- Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα για τη Βαλένθια ενόψει Game 4
- Παναθηναϊκός: Εξετάζονται πολλοί προπονητές, ποιος θα παρει την οριστική απόφαση
- «Τίγκα» το ΟΑΚΑ στο Game 3 - Η επίσημη καταμέτρηση για την προσέλευση
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το κρυφό «χαρτί» στην υπόθεση Τσιμίκα
