Οι ημερομηνίες δικαιώνουν τον Παναθηναϊκό

Οι ημερομηνίες δικαιώνουν τον Παναθηναϊκό

Οι ημερομηνίες που αναφέρονται στις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν στηρίζουν την ένσταση του Ολυμπιακού, για το ματς της 9ης Οκτωβρίου. Τι θα λάβει υπ όψιν του ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών θύμισε σήμερα (19/12) πως αρμόδιος για το Κύπελλο είναι η ΕΟΚ, εφόσον ωστόσο, η υπόθεση αφορούσε ομάδες της Α1, την παρέπεμψε στον ΕΣΑΚΕ, αλλά το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο όφειλε να δικάσει βάσει του κανονισμού της ΕΟΚ (εφόσον επρόκειτο για το θεσμό του Κυπέλλου) και του άρθρου 88, παράγραφος 3 που λέει ότι:

Οι ημερομηνίες δικαιώνουν τον Παναθηναϊκό

Για αυτό και την επέστρεψε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος καλείται να πάρει την τελική απόφαση, βάσει του γράμματος του νόμου. Τι λέει αυτό;

Ο αγώνας διεξήχθη στις 9/10 του 2014 και οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (με τους αριθμούς 88 και 89) πάρθηκαν στις 23/10 και δημοσιεύτηκαν στις 6/11. Συνεπώς, την ημέρα του αγώνα η υπόθεση που αφορούσε τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ δεν είχε τελεσιδικήσει. Άρα, είχε δικαίωμα να είναι στο γήπεδο. Αυτά είναι που ισχύουν, σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις βάσει εγγράφων και ημερομηνιών. Τώρα, μένει να ακούσουμε τι έχει να πει ο αθλητικός δικαστής που ασχολείται με θέματα του ΕΣΑΚΕ (γιατί είναι ανεξάρτητο όργανο).

sport24.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News